Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gyermekmolesztálás sértettjeit keresik a gödöllői rendőrök

2015-11-27 17:04:40

Szexuális visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya F. Lajos 54 éves nagytarcsai lakos ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015 szeptembere óta több alkalommal molesztálta, felajánlotta szexuális szolgáltatásait, cigarettával és alkohollal kínálta a sértetteket azért, hogy vele szexuális kapcsolatot létesítsenek. A sértettek szinte minden esetben 14. életévüket be nem töltött fiatalok voltak.
A gödöllői nyomozók F. Lajost november 14-én gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, és a Gödöllői Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik azon sértettek jelentkezését, akik sérelmére 2015 szeptember hónapot megelőzően Nagytarcsán és a közelében lévő településeken a gyanúsított szexuális kapcsolat létesítésére próbált meg rábírni. Aki ilyen jellegű bűncselekmény sértettjévé vált, vagy esetleg tud ilyen esetről, hívja munkaidőben a 06-28/524-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111/140-es zöld számán, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online