Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önbíráskodás és testi sértés miatt javasoltak vádemelést a gödöllői rendőrök

2015-11-27 10:49:50

Önbíráskodás bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatott a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Z. Ferenc 32 éves péceli lakos ellen.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves férfi július 7-én 2 óra körüli időben megjelent a sértett péceli lakcímén és 70 ezer forintot követelt a férfitől, mivel úgy vélte, hogy azt a sértett tulajdonította el tőle egy szórakozóhelyen.
A férfi nem tett eleget a követelésnek, ezért őt Z. Ferenc többször megütötte. A sértett a bántalmazás következtében – az orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett.
A gyanúsított úgy követelte a sértettől a készpénzt – ami a későbbiekben máshonnan előkerült –, hogy nem volt bizonyítéka a lopásra.

A gödöllői rendőrök a szükséges nyomozási cselekmények végrehajtását követően, szeptember 7-én gyanúsítottként hallgatták ki a péceli férfit. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online