Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Homokszem a gödöllői demokráciában

2015-11-24 15:39:00

A kommunális adó tervezett bevezetése ellen a gödöllői székhelyű SZÓT KÉRÜNK A KÖZJÓÉRT EGYESÜLET nyílt levélben tiltakozott Gémesi György polgármesternél, valamint a gödöllői képviselőtestület tagjainál. Nyílt levelünket elektronikus úton jutattuk el részükre, a képviselőtestületi ülés kezdetén pedig személyesen is átadtuk 7 önkormányzati képviselőnek.
Kértük, hogy a polgármester ne vegye a november 19-i képviselőtestületi ülés napirendi tárgysorába a kommunális adó bevezetésének tárgyalását, illetve előterjesztés esetén a képviselőtestület tagjai azt ne szavazzák meg!

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy sem a polgármester, sem egyetlen képviselő nem tett említést arról, hogy van egy civil szervezet, amely másként vélekedik az előterjesztésről és javaslatait is megfogalmazta.

Gödöllőn a civil kezdeményezést lesöpörték az asztalról! Nemhogy egyeztetésre nem került sor, de még csak válaszra sem méltatta a városvezetés nyílt levelünket!
A képviselőtestületi ülésen a polgármester és hű lokálpatrióta klubos kiszolgálói, mit sem törődve a lakosság felháborodásával, szemrebbenés nélkül szavazták meg az újabb megszorítást – olvasható a gödöllői székhelyű Szót kérünk a közjóért Egyesület által hírportálunkhoz eljuttatott közleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online