Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rangadót nyertek Gyömrőn a gödöllői kézisek

2015-11-21 21:29:39

NB II. Északi-csoport, 9. forduló:
Gyömrő VSK – Gödöllői KC 14-18
(7-8)

Rangadó várt a gödöllői legénységre Gyömrőn, hiszen a házigazdákat mindössze egyetlen pont választotta el Bartos Gábor társulatától a tabellán. Egy esetleges hazai siker helycserét eredményezett volna. Ezt azonban sikerült meggátolnia az időnként bosszantó hibákat is vétő, de riválisánál eredményesebb gödöllői különítménynek, amely fontos pontokhoz jutott Gyömrőn.
A vendégek közül a kapus Nemes András, a többhetes kihagyás után visszatért és támadásban sikeres Bátori Bence, valamint a védekezésben jeleskedő Markó Ignác nyújtott az átlagosnál jobb teljesítményt. A GKC diadala jó előjelként kezelhető az éllovas Heves elleni, jövő szombati (november 28., 16 óra, Hajós iskola) ütközet előtt.
A Gödöllői KC csapata 13 ponttal, 243-213-as gólkülönbséggel a 3. helyen áll az NB II-es bajnokság Északi-csoportjában.

Juniorok:
Gyömrő – Gödöllő 19-33
Nem számíthatott könnyű sétagaloppra Mácsár Gyula pontveszteség nélkül listavezető együttese a csoport második helyén tanyázó gyömrőiek otthonában. Ehhez képest a vendégek fegyelmezetten játszva, különösebb gond nélkül nyertek látogatóként. A gödöllői diadal azt is jelentette, hogy városunk fiataljai az első helyről várják a tavaszi folytatást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online