Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hogy zavartalan legyen a Halottak napi emlékezés

2015-10-29 16:36:42

Közeledik a Mindenszentek (november 1.) és a Halottak napja (november 2.), amikor a szokásosnál több ember utazik el hozzátartozója vagy ismerőse sírjához, ezért – főként a temetők és a sírkertek környékén – megnövekvő személygépkocsi- és utasforgalomra kell számítani.

A Gödöllői Rendőrkapitányság, miként az elmúlt években, idén is készül az október utolsó és november első napjaira fokozottabbá váló megemlékező temető-látogatásokkal kapcsolatos feladatok végrehajtására. Mindez azt jelenti, hogy a frekventált napokon civil és egyenruhás rendőrök egyaránt folyamatosan lesznek a temetőknél, a pályaudvarokon, a parkolók környékén és a nagyobb közlekedési csomópontoknál. Munkájukat polgárőrök is segítik. A zökkenőmentes gépjármű- és gyalogos forgalom biztosítása, a torlódások elkerülése érdekében a kapitányság illetékesei kérik a lakosságot, hogy a kihelyezett közlekedési és tájékoztató jellegű táblákat, valamint a rendőrök jelzéseit vegyék figyelembe.
Egyidejűleg felhívják a temetőkbe látogatók figyelmét, hogy – az áldozattá válás elkerülése érdekében – az itt elérhető rendőrségi tanácsokat szívleljék meg.

Hosszabb nyitva tartás a gödöllői köztemetőben
A sírkertet üzemeltető VÜSZI Kft. illetékesének tájékoztatása szerint a gödöllői, Dózsa György úti köztemető október 30-ig 7 és 19 óra között, október 31-én, szombaton és november 1-jén, vasárnap pedig 6 és 22 óra között tart nyitva. Gépkocsival csak a mozgáskorlátozottakat és a kegyeleti munkát végzőket engedik be. A máriabesnyői temető nyitva tartása folyamatos.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online