Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vasútmodell-kiállítás a gödöllői kastély lovardájában

2015-10-22 11:03:57

November 12-e (csütörtök) és 15-e (vasárnap) között 10-től 18 óráig – 14-én, szombaton 10-től 19 óráig – számos különlegességgel szolgáló vasútmodell-kiállítás helyszíne lesz a Gödöllői Királyi Kastély lovardája.
A hazai vasútmodellező társadalom legszebb terepasztalai (8 darab) és diorámái valódi időutazást biztosítanak a látogatók számára. A valósághoz megszólalásig hasonlító minivilágban a digitálisan vezérelt vonatközlekedés és közúti forgalom felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Életre kel az 1920-as évek svájci és erdélyi hegyi vasútja, gazdag vonatforgalomba ad betekintést a németországi vasutat az 1960-as és 1970-es években bemutató terepasztal, valamint látványos vonatkeresztezéseket szemléltet a mai modern vasutat bemutató óriás terepasztal. A fiatalabb korosztály egy interaktív foglalkozás keretén belül megismerkedhet a modellkészítés fortélyaival is.


Jegyárak: felnőtt 1.350 forint, diák és nyugdíjas 850 forint. Gyermek csoportos (minimum 15 főtől) 700 forint/fő (a csoportot kísérő pedagógus részére ingyenes). Három éves korig, valamint a testi- és szellemi fogyatékkal élők és egy kísérőjük számára ingyenes. Családi belépő: 2 felnőtt + legfeljebb 3 gyerek 3.800 forint.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online