Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eltűnt lányt köröznek a gödöllői rendőrök

2015-10-14 13:49:37

Körözési eljárást indított a Gödöllő Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Gégény Kitti eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves bagi lány október 13-án (hétfő) elment iskolába, Isaszegre, majd 16 óra 30 perckor még beszélt az édesanyjával, hogy hazafelé tart, azonban otthonába nem érkezett meg, és azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.
A lány felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Gégény Kitti 170 centiméter magas, 60 kilogramm súlyú, normál testalkatú. Haja egyenes és barna színű, a mellkasáig ér. Szeme barna színű. Különleges ismertetőjegye, hogy arcának jobb oldalán egy 3-4 centiméteres nagyságú, halvány varrat látható. Eltűnésekor khaki színű, térdig érő kabátot, kék színű farmernadrágot és fehér színű NIKE márkájú tornacipőt viselt, valamint egy fekete színű NIKE márkájú, nagyméretű válltáska volt nála.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Gégény Kittit felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a (06-1) 236-2883-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható (06-80) 555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, valamint 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írja a police.hu.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online