Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ahol a betegség után egy hétig nem kell felelni

2015-10-08 16:00:52

- Látjuk, hogy a világ oktatása milyen irányba halad, és mi, itt, Gödöllőn, a középiskolánkban már ezt az utat járjuk – hívta fel a figyelmet az általa vezetett oktatási intézményre Galgóczi Ferenc, a Gödöllői Angol-Magyar Gimnázium és Szakközépiskola főigazgatója.

A Faiskola tér 13. szám alatt található tanoda vezetője az alábbi gondolatokkal egészítette ki mondanivalóját:
- Valószínű ennek köszönhető, hogy minden évben az érettségik 98 százaléka sikeres, diákjaink 60 százaléka a továbbtanul, egy osztálynyi csoport az érettségi után szakmát szerez az idegenforgalom, vagy az egészségügy területén. Tanulóink közép- és felsőfokú nyelvvizsgát tesznek középiskolánk nyelvvizsga központjában, valamint nagyon sok hazai és külföldi program színesíti életünket.
Nálunk valóban a diákokért nyit ki az iskola minden nap. Itt betegség után egy hétig nem kell felelni, egy tanévben két alkalommal kérheti a szülő a felelés alóli felmentést, a diákok képességére szabják a feladatokat, méghozzá: kiscsoportos formában. Emellett saját, vidéki, ifjúsági, erdei iskolánkban is tanulhatnak diákjaink.


Galgóczi Ferenc fontosnak tartotta megjegyezni azt is, hogy diákjaik felvételi nélkül jutnak be a nemzetközi oktatási rendszerükhöz tartozó angol főiskolára, és ettől az évtől már a svájci főiskolájukra is. Tanulmányaik során a diákok bármikor szemesztereket végezhetnek a bécsi, a budapesti, a londoni, vagy a zürichi főiskolájukon, ami egyedülálló még Európában is. Ráadásul, a tanulmányok végeztével az iskola karrier-központjától még álláslehetőséget is kapnak a képzésben résztvevők. Ezt az életpálya-modellt csak a Gödöllői Angol-Magyar Gimnázium és Szakközépiskola tudja nyújtani diákjainak – hangsúlyozta a főigazgató, aki hozzátette:
- Várjuk új diákjainkat, akik részesei akarnak lenni ennek az Európában egyedülálló csodának és nem csak sikeres, de boldog diákéveket is akarnak!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online