Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői K1-sikerek a rangos pápai viadalon

2015-09-25 16:50:13

Szeptember közepén Pápán, a városi sportcsarnokban rendezték meg a Nyílt WKF Nemzetközi Amatőr Bajnokságot, ahol a versenyezők K-1 és Kick-light szabályrendszerben mérhették össze a tudásukat. Gödöllőt a Muay Thai és Boksz Egyesület versenyzői képviselték a megmérettetésen: nem is akárhogy, hiszen minden gödöllői harcos éremmel térhetett haza. Varjú László és Ócsai Zsolt tanítványai egy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a rangos őszi viadalon.

Elsőként Kádár Norbert lépett szorítóba. A 61 kilogrammos testsúllyal mérlegelt versenyző ügyesen menetelt a döntőig, ahol csak pontozással maradt alul. Őt követte Anselment Adrián, aki – előzetes egyeztetés után – nem is a korcsoportjában, hanem nála idősebbekkel versenyzett. Ez azonban mit sem számított a 72 kilogrammos bunyósnak, aki remek teljesítménnyel került a döntőbe. Itt is érezhető volt a fölénye, azonban a bírák döntetlenre hozták ki a mérkőzést, így a két finalistának egy plusz menetet kellett harcolnia. Ezt követően – érthetetlen módon – Adrián ellenfelét hozták ki győztesnek.

A gödöllői versenyzők közül a legkevesebb rutinnal rendelkező Dóra Márk (62 kg) teljesítményén nem látszott meg a csaták viszonylagos hiánya: a rendkívül kemény mezőny és a nála jóval magasabb ellenfelek dacára is sikerült kiharcolna a bronzérmet. Majláth Bianka 67 kilogrammal mérlegelt a torna elején, és ügyesen harcolt, de sajnos a döntőre elfáradt, így a dobogó második fokára állhatott fel.


Prokaj Milán és Villányi Tamás egyaránt a felnőttek között indult, és a döntőben össze is került a két versenyző. Hét kilogramm volt közöttük a különbség, ám az összevont súlycsoportok miatt, illetve azért, mert mindketten megverték többi ellenfelüket a két külön ágon, végül az aranyéremért egymás ellen kellett öklözniük. A két gödöllői harcos fergeteges finálét produkált, amit végül a bírák döntései alapján pontozással a 78 kilogrammos Milán nyert meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online