Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elvérzett az előfutamban a Gödöllőt képviselő szépség

2015-09-19 14:39:13

Miként az elmúlt években, idén is volt lovasa és lova Gödöllőnek a szeptember 18-20. között a budapesti Hősök terén lezajlott 8. Nemzeti Vágtán. Szeptember 8-án a Hadtörténeti Múzeumban megtartott ünnepélyes sorsoláson dőlt el a 72 település indulóit tömörítő 12 előfutam összetétele és rajtsorrendje. Városunk nem az elővágták során szerzett jogot az indulásra, hanem a rendezvény egyik médiapartnere, a fővárosi székhelyű Funzine Média Kft. nevezte be.

A Gödöllőt képviselő induló, dunaszegi illetékességű Baumann Adrienn – a szürke Széplak Szépség nyergében – az első futamban állt rajthoz szombat délután, méghozzá a piros színnel jelölt 2-es pályán. Riválisai Mezővári, Bugac, Tállya, Mezőhegyes és Tiszafüred-Örvény lovasai voltak. A településünk nevében a két és félkörös, mintegy 1.100 méteres távot teljesítő induló még sohasem tudta megszerezni a vasárnap délelőtti középfutamba történő továbblépéshez szükséges első két hely valamelyikét.

Ezúttal sem jött össze a bravúr. Baumann Adrienn az 5. helyen ért célba 87,86 másodperces idővel. Teljesítménye közel három másodperccel maradt el a második helyezett mezővári (84,95 mp) és csaknem hét másodperccel a futamgyőztes bugaci (81 mp) versenyzőétől. Fotó: facebook, forrás: vagta.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online