Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három kategóriában hirdet főzőversenyt a GKRTE

2015-09-16 10:43:34

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) – a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi-, Vendéglátó-ipari- és Idegenforgalmi Kara védnöksége alatt – idén is megrendezi a dr. Ketter Lászlónak emléket állító gasztronómiai versenyét. A szakmai évadzáró konferenciával egybekötött esemény december 9-én, szerdán 9 órakor kezdődik a főiskola oktató kabinetjében (Budapest, V. kerület Alkotmány u. 9-11.).

A Benke László olimpiai bajnok mesterszakács szakmai irányításával működő zsűri ezúttal a magyar gasztronómia 1880-1910 közötti időszakára jellemző ételsorok – leves vagy előétel, főétel, desszert – minősítését, értékelését, az „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend” vándordíjának, illetve a verseny támogatói által felajánlott díjak odaítélését végzi.
A versenyre három kategóriában jelentkezhetnek a 3-5 fős csapatok: a hagyományőrzők (civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények), a szakemberek (éttermek, vendéglők, szállodák szakemberei) és a főiskolai hallgatók külön-külön elbírálásban részesülnek.

Jelentkezni legkésőbb október 15-ig (csütörtök) lehet, postai úton a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület 2100 Gödöllő, Patak tér 7. címén, illetve az egyesület gkrte@vnet.hu. email elérhetőségén.
A GKRTE gasztronómiai versenyével kapcsolatosan további részletek és információk az itt elérhető felhívásban olvashatók.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online