Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megújult a gödöllői szennyvíztelep, díjcsökkentés azonban nem várható

2015-08-31 18:24:01

Az utóbbi években nagyot változott a világ a Horgásztó utcában található gödöllői szennyvíztisztító telepen zajló korszerűsítési és fejlesztési munkálatok következtében.  A mindent egybevetve 1,37 milliárd forintos összköltségű, a fővárosi székhelyű A-Híd Építő Zrt. kivitelezésében végbement beruházás – aminek megvalósulását 1,253 milliárd forintos pályázati támogatás segítette – augusztus utolsó napján elérkezett a szalagátvágással egybekötött hivatalos műszaki átadás-átvételhez.


A modernizáció szükségszerűségét mi sem indokolta jobban, mint az, hogy a jövőben sokkal tisztább víz táplálhatja az objektum szomszédságában található tórendszert, nem úgy, mint korábban, amikor – az elavult rendszerből eredően – a kibocsátott víz minősége miatt a környezetvédelmi hatóság rendszeresen bírságot szabott ki a városra.

Díjcsökkenés a projekt hatására nem várható. Jogszabályi változások miatt a díjmeghatározás a tulajdonos önkormányzattól miniszteri hatáskörbe került, ezért nem ismert, hogy a jövőben a fogyasztók által fizetendő díj hogyan változik – tudtuk meg a TenderPress Kft. illetékesétől.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online