Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Körforgalom lett a bagi halálkereszteződésből

2015-08-10 18:47:01

Körforgalmat alakítottak ki a 3-as főút és a 3105-ös út csomópontjában. A nettó 365 millió forintos hazai forrásból megvalósult beruházással biztonságosabbá vált a gödöllői autósok által is nagy számban használt bagi útkereszteződés.

Tasó László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára az augusztus 10-i ünnepélyes átadáson hangsúlyozta: a bagi csomópont a magyarországi főúthálózat egyik leginkább balesetveszélyes, lakott területen kívüli útkereszteződése volt. 2008 és 2014 között 11 személyi sérüléses baleset történt itt, kettő közülük halállal végződött.


Vécsey László (Fidesz-KDNP), a gödöllői központú választókerület országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy az új körforgalom a térségben élő 40 ezer ember életét könnyíti meg. A fejlesztés öt hónap alatt készült el.
Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) kommunikációs igazgatója tájékoztatása szerint az új körforgalom kialakítása során három buszmegálló is létesült, valamint két gyalogos átkelőhely, és a világítás is megújult. Hozzáfűzte: a körforgalom közlekedésbiztonsági szempontból jelentős, hiszen a kereszteződést naponta 10 ezer jármű használja. A kivitelezést a fővárosi székhelyű, csömöri telephellyel rendelkező ÁR-LA Magyarország Kft. végezte. Forrás: MTI - Fotó: Bartolf Ágnes


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online