Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gépkocsiból tudott lopni, a lakásból nem

2015-08-07 12:52:41

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllő Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat B. Tamás 42 éves gödöllői lakos ellen.
Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított július 30-án 7 óra és július 31-én 12 óra közötti időben a kerítésen keresztül bemászott egy gödöllői ingatlan területére, majd a kertben lezárt állapotban parkoló autót – eddig ismeretlen módszerrel – kinyitotta és abból okmányokat, valamint egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. Ezen kívül megrongálta a rádiós magnót is.

Ezt követően a 42 éves férfi július 31-én, 15 óra körüli időben egy kitalált indokkal becsengetett egy gödöllői lakásba, azonban az ott lakó nem engedte be. A tulajdonos nem sokkal később észrevette, hogy a szomszéd ingatlan bejárati ajtaja nyitva van, ezért odament, hogy megnézze, mi ennek az oka. A lakás egyik helyiségében meglátta a korábban hozzá becsengető B. Tamást, akit megpróbált feltartóztatni, de a gyanúsított a helyszínről elfutott.
A megalapozott gyanú szerint a gödöllői férfi ebbe az ingatlanba a zárban hagyott kulccsal ment be, és a lakásban – eltulajdonítási szándékkal – két mobiltelefont, egy laptopot, karórákat és egyéb használati tárgyakat készített össze, amiket azonban nem tudott a helyszínről elvinni, mivel a bűncselekmény elkövetése közben megzavarták.

A bejelentést követően a gödöllői rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést. Ennek eredményeként a körzeti megbízott azonosította a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Tamást, akit augusztus 5-én, 11 óra körüli időben egy rokona gödöllői lakásában elfogtak és előállítottak. A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online