Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Űrakadémia Gödöllőn

2015-08-05 16:26:30

A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) – együttműködve a nemzetközi Space Generation Advisory Council szervezettel – idén nyáron először rendezi meg a MANT Űrakadémiát. Az augusztus 6-9. között (csütörtöktől vasárnapig) lezajló rendezvény Gödöllőn, a Szent István Egyetem B jelű kollégiumának épületében lesz.

A négynapos eseményen 18-35 év közötti fiatalok vesznek részt: mérnök, fizikus, informatikus, jogász, orvos, biológus, kémikus, menedzser, és mindazon területek képviselői, amik kapcsolódhatnak az űrtevékenységhez.
A rendezvényen előzetes jelentkezés alapján résztvevő fiatalok egy közös ajánlást fogalmaznak meg Magyarország vezetése számára, hogy az Európai Űrügynökség (ESA) önkéntes programjai közül melyekhez lenne érdemes csatlakoznia a hazánknak.

Segítendő a munkacsoportokban zajló munkát, az űrakadémián áttekintő jellegű előadások hangzanak el hazai űrkutatással foglalkozó szakemberektől, akik egy-egy önkéntes programhoz való csatlakozás fontosságára világítanak rá. Forrás: mant.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online