Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három századon múlt Répási Petra bronzmedálja a junior Eb-n

2015-07-18 17:06:35

Második legjobb nevezési idejének (13,39 másodperc, egyben junior országos csúcs) köszönhetően a második előfutam kettes pályáját kapta a 100 méteres gátfutásban Répási Petra (képen), a Gödöllői EAC sprintere a svédországi Eskilstunában zajló junior Európa-bajnokságon. Az elődöntőbe összesen tizenhatan juthattak, tizenketten helyezéssel, négy pedig idővel.

Karlik Pál tanítványának nem okozott gondot a továbblépés, hiszen 13,47 másodperccel futamgyőztesként kvalifikálta magát az elődöntőbe, ahol az első futamban az ötös pályáról rajtolt, és 13,60 másodperces idővel a második helyen ért célba. Ezzel simán bejutott a fináléba. Miként a másik magyar induló, a debreceni Kozák Luca is.


A július 18-i döntőben akár két magyar éremben is reménykedetett a csapatvezetés, mivel Kozák a legjobb, Répási pedig a harmadik leggyorsabb idővel rendelkezett. A gödöllői gátas az ötös pályán vágott neki a 100 méternek. Sajnos, már a rajt után hátrányba került, amit nem tudott ledolgozni, így – bár 13,24 másodperccel elvileg egyéni csúcsot futott – három századmásodperccel lemaradt a dobogóról. Nem úgy Kozák Luca, aki 13,20 másodperces idővel ezüstérmet nyert. A megengedettnél nagyobb hátszél (+2,6 m/sec) miatt azonbaín egyik magyar lány ideje sem hitelesíthető rekordnak. Fotó: Zádor Péter


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online