Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pillérelemeket talicskázott ki a telephelyről

2015-07-11 09:04:16

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indított eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Kistarcsai Rendőrőrse K. Lőrinc 74 éves mogyoródi lakos ellen.
Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított július 9-ét megelőző – eddig ismeretlen – időpontban átmászott egy mogyoródi telephely kerítésén és onnan pillérelemeket tulajdonított el. A lopással okozott kár meghaladja a 800 ezer forintot.

A bűncselekmény elkövetéséről a telephely tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségen, akinek az alkalmazottai július 9-én, a reggeli órákban észlelték, hogy a gyanúsított egy olyan pillérelemet tol egy talicskán, ami a cég tulajdonában van. Ekkor a sértett a helyszínre sietett és K. Lőrinc után ment, aki az eltulajdonított elemet bevitte egy fóti színesfém-átvevőhelyre. A károsult az átvevőhelyen közölte, hogy mind a pillérelem, mind a talicska az ő tulajdonát képezi. Ennek hatására az idős gyanúsított az eltulajdonított tárgyakat visszavitte a telephelyre. Közben a tulajdonos értesítette a rendőrséget. A veresegyházi járőr a 74 éves férfit a helyszínen elfogta, majd a kistarcsai rendőrőrsre előállította, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki további öt pillérelem eltulajdonítása okán is. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online