Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elhunyt a félmeztelenül őrjöngő férfi

2015-07-10 08:52:02

A police.hu oldal tájékoztatása szerint július 8-án, a kora délutáni órákban, egy állampolgári bejelentés alapján vonult ki a Gödöllői Rendőrkapitányság állományába tartozó turai körzeti megbízott a Bacsó Béla utcába, ahol egy félmeztelen, ordítozó férfi beugrott több ingatlan kertjébe.

A helyszínre érkező rendőrök többször felszólították a férfit a személyazonosságának igazolására, aki ennek nem tett eleget, hanem megpróbált egy szomszédos ingatlan kerítésén átugorva elszaladni a rendőrök elől. A férfi mozgása koordinálatlan volt, átfutott egy tujasoron, nekiment egy kerti grillnek és több kerítésnek is.
A rendőrök utána mentek és az ön- és közveszélyes állapotban lévő személyt a földről felemelték, aki ekkor rugdosódni kezdett, ezért őt megbilincselték és mentőt hívtak hozzá.

A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a 35 éves férfit, aki a gondos orvosi ellátás ellenére az éjszakai órákban életét vesztette. Halálát az elsődleges orvosi vélemény szerint szívelégtelenség okozta. A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online