Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Beírta magát a Guinness-rekordok könyvébe a gödöllői Curves-klub

2015-06-30 14:11:21

Sajátos világrekord született június 19-e és június 21-e között városunkban. A Szent Imre utca és a Kossuth Lajos utca találkozásánál található gödöllői Curves női edzésklubjának tagjai írták be magukat a Guinness-rekordok könyvébe azzal, hogy 50 óra alatt 600 hölgy edzett folyamatosan.

- Izgatottan vártuk a nagy napot. Reggel fél nyolckor már minden regisztráló jelen volt a klubban. Szigorúan be kellett tartanunk a kezdési időpontot, hiszen a Guinness-rekord hitelesítéséhez nagyon fontos a pontosság. Pontban 8 órakor megjelent Sebestyén István, a Magyar Rekordok regisztrátora, az egyesület elnöke. Rövidke köszöntő beszéd után átvágtuk a Guinness-rekord lila szalagot, amivel összefogtuk a Curves gépeket. Ezzel és – persze – Sebestyén úr jegyzőkönyvi bejegyzésével hivatalosan is megkezdődött az 50 órás nonstop edzés csak nőknek – foglalta össze a kezdeti lépéseket Málnási-Csizmadia Éva.
A gödöllői Curves női edzésklub vezetője hozzátette, végig remek hangulatban telt a rekord kísérlet. Az utolsó órában ismét megérkezett a rekord-hitelesítő csapat, hogy ők mondják ki az ötvenedik óra végét. Teljesen tele volt a kör, ekkor is 18 ember edzett. Aztán eljött a nagy pillanat: elhangzott, hogy sikerült, amit óriási tapsvihar kísért.

Köszönet illet mindenkit, aki részese volt ennek a világraszóló eseménynek – hangsúlyozta a klubvezető, aki örömét fejezte ki azért is, hogy a meghirdetett jótékonysági akcióhoz sokan csatlakoztak, és az összegyűlt önkéntes nevezési díjból egy, szívbeteg gyermekeit egyedül nevelő gödöllői anyukát támogatnak.
A sikeres Guinness-rekord kísérletről további részletek ide kattintva olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online