Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikeres tanévet zárt az Angol-Magyar Gimnázium Gödöllőn

2015-06-24 18:47:11

- Látjuk, hogy a világ oktatása milyen irányba halad, milyen a finn oktatási csoda és mi, itt, Gödöllőn, a középiskolánkban már ezt az utat járjuk – kezdte a nemrégiben lezárult tanév értékelését Galgóczi Ferenc, a Gödöllői Angol-Magyar Gimnázium és Szakközépiskola főigazgatója.

A szakember azzal folytatta, valószínű ennek köszönhető, hogy minden évben az érettségik 98 százaléka sikeres, diákjaik 60 százaléka továbbtanul, egy osztálynyi csoport az érettségi után szakmát szerez az idegenforgalom, vagy az egészségügy területén. Emellett közép- és felsőfokú nyelvvizsgát tesznek a tanulók az iskola gödöllői nyelvvizsga központjában, és cseppet sem mellékesen, nagyon sok hazai és külföldi program színesíti a diákok életét.

A főigazgató fontosnak tartotta azt is megemlíteni, hogy diákjaik felvételi nélkül jutnak be angol főiskolára, és ettől az évtől már ugyanez igaz a svájci főiskolára történő bejutásra is. Európában is egyedülálló lehetőség, hogy a diákok tanulmányaik során bármikor szemesztereket végezhetnek a saját tulajdonú bécsi, budapesti, londoni, vagy zürichi főiskolákon. Ráadásul, ezt követően az iskola karrier-központjától még álláslehetőséget is kapnak.
Ezt az életpálya modellt csak a Faiskola tér 13. szám alatt található Gödöllői Angol-Magyar Gimnázium és Szakközépiskola tudja nyújtani diákjainak – zárta gondolatait Galgóczi Ferenc, aki hozzátette: várjuk új diákjainkat, akik részesei akarnak lenni ennek, az Európában egyedülálló csodának, és nem csak sikeres, hanem boldog diákéveket is akarnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online