Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elkezdődött a strandszezon. Na, jó, nem Gödöllőn

2015-06-07 18:05:31

A gödöllői képviselőtestület korábbi döntése okán az elmúlt három nyári szezonban a városban nem volt olyan szabadtéri fürdőzőhely, ahol a helybéliek hűsíthették volna magukat a kánikulában. Ha minden igaz, ez az – akár áldatlannak nevezhető – állapot idén megszűnik, mivel az egyetemen arra készülnek, hogy újra (azt hallani, talán júliustól) a kikapcsolódni vágyók szolgálatába állítják a strandot.

Amíg ez megtörténik, nincs mit tenni, Gödöllőn kívül kell fürdőhelyre találniuk az itt lakóknak. Erre több lehetőség is alkalmasnak kínálkozik. Köztük a június 6-án, szombaton megnyitott domonyvölgyi D-Beach, amit az egykori malomtóból, majd víztározóból alakították ki természetes vizű nyári fürdőhellyé.
A hathektárnyi, kibójázott vízfelület 14 ezer négyzetméteres homokos partszakasszal várja a vendégeket, akik szeptember közepéig naponta 9 és 20 óra között válthatnak belépőt. Hogy mennyiért? Az egész napos jegy a felnőtteknek 990 forintba kerül, a 14 év feletti fiataloknak, a diákoknak és a nyugdíjasoknak 30 százalékos kedvezmény jár, míg a 3 évnél nem idősebb gyerekek ingyenesen strandolhatnak az átlagosan 25 Celsius fokos víz környezetében.


A D-Beach üzemeltetője, Klausmann Viktor elmondása szerint, kétheti rendszerességgel a hétvégeken diszkókat tartanak és zenészeket is szeretnének meghívni. A vendéglátóegységek harmadosztályú árakon kínálják ételeiket, italaikat a gödöllői dombság egyik legszebb völgyében, amit a klímája miatt egyre több hazai és külföldi turista keresi fel – tudósította hírportálunkat H. Szabó Sándor, aki fotózott is a nyitónapon.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online