Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kétszámjegyű gödöllői gólözön Hévízgyörkön

2015-06-06 19:11:05

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 30. forduló:
Hévízgyörki SC – Gödöllői SK 1-10
(0-5)

Hévízgyörkre, a sereghajtó otthonába szólította a sorsolás a gödöllői tizenegyet a bajnoki szezon utolsó fordulójában. Nagy Dániel legénysége azzal a tudattal vágott neki az ütközetnek, hogy ha győz – és más eredmények is kedvezően alakulnak a számára – a 10. helyig rukkolhat előre, ugyanakkor a 12. pozíciónál alább nem végezhet. Miután nem tudni, mekkora átrendeződést eredményez az NB III-ból kieső és a megyei másodosztályból feljutó csapatok jövés-menése, nagy szükség volt a szép gödöllői búcsúra, hogy ne nagyon kelljen izgulni a megye egyes tagság megőrzéséért.

A szép búcsú – az eredményre tekintve – tökéletesre sikeredett. Az egyoldalú mérkőzésen a házigazdák 9-0 arányú gödöllői vezetésnél szépítettek, ám az utolsó szót magához ragadta a GSK legénysége, amelynek tagjai közül Kaiser László (3), Varga Bence, Nagy Roland és Farkas Péter (2-2-2), illetve Nagy Tamás hizlalták kétszámjegyűre a gödöllői gólözönt.
A Gödöllői SK csapata 36 ponttal, 56-67-es gólkülönbséggel a tabella 11. helyén zárta a Pest megyei bajnokság 2014/2015-ös évadját. Ezzel bízhat a bennmaradásban…

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 30. forduló:
Iklad KFC – Gödöllői EAC 1-0
(0-0)

Tét – és cserejátékos – nélkül indult harcba az egyetemi csapat a csoportban bronzérmes helyen végzett Iklad vendégeként, mivel Nagy Béla együttese – hétpontos lemaradása okán – nem bízhatott az előrelépésben. Presztízsből azonban focizhattak egy jót a felek. Lehet, hogy a hőség is közrejátszott, de nem igazán alakult ki közönségcsalogató játék, így a hazaiak egyetlen találatukkal hozzájuthattak a három bajnoki ponthoz.
A Gödöllői EAC együttese 35 ponttal, 62-63-as gólkülönbséggel a 9. helyen végzett a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online