Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lány vagy fiú lesz az első Gödöllő Talentum díjas?

2015-06-03 09:23:55

Ebben az évben június 8-án, hétfőn 16 órától rendezik meg a városi pedagógusnapi ünnepséget a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében. Az eseményen átadják a település vezetése által tizenhét éve alapított Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat. A kitüntetettekről a helyi képviselőtestület tagjai május 14-i zárt ülésükön döntöttek. A díjazott személyeket 12, míg a jutalmazott közösséget 3 javaslat mérlegelése után választották ki.

A határozat értelmében, idén Herczenikné Molnár Terézia gyógypedagógus-tanítónő, a Montágh iskola nyugalmazott pedagógusa, Lázárné Nagy Andrea, a zeneiskola szolfézs-tanszakának vezetője, zenekarvezető, valamint a Szent János utcai óvoda nevelői közössége vehetik át a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat.

Az idei gödöllői pedagógusnap újdonsággal is szolgál majd, hiszen először adják át a Gödöllő Talentum díjat. Az előzetesen közzétett felhívás hatására öt fiatalra érkezett ajánlás, akik közül Schlik-Szabó Anna Krisztina eddigi tanulmányi-, kulturális- és sport tevékenysége győzte meg a döntéshozókat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online