Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Európa legjobbja lett Zebegnyei István és Zara nevű kutyája

2015-06-02 09:15:46

Szinte napra pontosan két évvel azt követően, hogy kontinensbajnoki ezüstérmet szerzett a gödöllői kutya-világkiállítás alatt megrendezett versenyen, Zebegnyei István és Zara nevű border collie kutyája május utolsó hétvégéjén Európa-bajnok lett a budapesti Városligetben lezajlott Dog Chow Disc Cup Skyhoundz Classic verseny távolsági Sport Expert kategóriájában.
A Gödöllői Kutyasport Központ (GKSK) Cani-ball Frizbi csapatának tagjaként elért sikerével Zebegnyei István jogot szerzett arra, hogy képviselje hazánkat az Egyesült Államokbeli világbajnoki döntőn.


A távolsági viadal egy gyorsaságon alapuló versenyszám, a résztvevőknek a lehető legtöbb, sikeresen elkapott dobást kell végrehajtaniuk a különféle pontértékű mezőkre bontott pályán. A gyémánt alakú távolsági pálya pontozási zónákra osztott, amik 10, 20, 30, illetve 40 yard (1 yard 0,91 méter) távolságra találhatók a dobóvonaltól. A versenyzőknek egy korong áll rendelkezésükre, ezzel kell egy perc alatt minél több pontot gyűjteniük. A 10 yardnál rövidebb dobásokért nem járt pont, a 40 yard feletti dobásokat 5 ponttal honorálják. Fotó: Kiss Péter


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online