Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idegenben voltak otthon a gödöllői labdarúgók

2015-05-24 20:05:04

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 28. forduló:
Pilisszentiván SE – Gödöllői SK 3-4
(3-3)

Az elvi kiesés elkerülése szempontjából megnyugtató lett volna, ha a gödöllői csapat három bajnoki ponttal távozik a tabellán közvetlen mögötte álló rivális otthonából. Az előzetes óhaj gólban gazdag meccsen valóra vált.
Nem lehetett panasz eseménytelenségre az első negyvenöt percben, hiszen hatszor zördült a háló. A hazaiak vezetőgóljára a 34. és a 35. percben, két szép támadás végén Koziorowski Richárd válaszolt, majd nyolc percen belül fordított a Pilisszentiván. A játékrész utolsó percében azonban László Viktor egy kapu előtti kavarodás után egyenlített.

A térfélcsere után inkább a mezőnyjáték dominált, miközben, a 70. percben a vendéglátók emberhátrányba kerültek. A létszámfölényt a rendes játékidő utolsó percében sikerült kihasználnia Nagy Dániel társulatának, miután a hazai kapussal szemben álló Kaiser László jól oldotta meg a feladatot. Bár, a végeredményt már nem befolyásolta, a ráadás perceiben a játékvezető két pilisszentiváni játékosnak mutatta fel a piros lapot.
A Gödöllői SK csapata 33 ponttal, 46-63-as gólkülönbséggel a tabella 11. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Viadukt SE Biatorbágy május 30., szombat 17 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 28. forduló:
Galgahévíz SK – Gödöllői EAC 0-3
(0-3)

A sereghajtó vendégeként nem lehetett más a célja Nagy Béla együttesének, mint a győzelem elérése. Ezt már az első félidőben bebiztosította az egyetemei társulat, amely Angyal Zoltán, Müller Péter és Barkóczi Ádám révén bizonyult eredményesnek.
A Gödöllői EAC együttese 35 ponttal, 62-58-as gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport tabelláján.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 28. forduló:
Gödöllői SK II. – Őrbottyán KSE 2-3
(1-0)

Ha leegyszerűsítjük a helyzetet, a bronzéremért zajlott le a riválisok csatája, amit a gödöllői tizenegy várt kényelmesebb helyzetből. Azért, mert a GSK II. csak akkor csúszhat le a dobogóról, amennyiben ezt és a Galgagyörk ellen még hátralévő meccsét elbukja, miközben az őrbottyániak három találkozót nyernek zsinórban.

Az első félidő történései alapján a mindvégig egykapuzó hazaiak egyértelműen a győzelemre hajtottak. Nyomasztó fölényük a 40. percben, Tury Viktor jól irányzott lövése után érett góllá. A fordulást követően támadóbb szellemben léptek pályára a vendégek, de komoly veszélyt nem jelentettek a gödöllői kapura. Mi több, a 68. percben Fülöp Alex (képen kék mezben) egy őrbottyáni védőn megpattant gurításból megduplázta a házigazdák vezetését.
Ekkor úgy tűnt, eldőlt, ám a folytatás jókora hidegzuhanyba torkollott a hazaiak számára. A második számú gödöllői fociegység – egyébiránt tartalékos – hátsó alakzata valósággal „elfelejtett” védekezni, olyannyira, hogy a szárnyra kapott vizitálók a lefújásig a maguk javára fordították az eredményt.
A Gödöllői SK II. csapata 63 ponttal, 115-41-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online