Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dobogós elitben a gödöllői akadály-harcosok

2015-05-17 17:44:24

Május második szombatján Csillebérc adott terepet a Fighters’ Run extrém akadályfutó-verseny idei első állomásának. A gödöllői BloodFit team crossfit csapat ezúttal is hozta a már megszokott jó teljesítményt: az első számú formáció felállhatott a dobogóra.

Új, az eddigieknél hosszabb távon állt rajthoz a gödöllői BloodFit 1-es csapata, hiszen 14 kilométeren ez volt az első indulásuk. A megszokottakhoz híven, Czindrity Attila (képen 720-as rajtszámmal) jóval a mezőny előtt érkezett be, így 54,19 perces idejével a csapatok közötti verseny első befutójaként több mint öt percet vert a mezőny tagjaira a harcos verseny nehezített verziójában.  Csapattársai közül Ambrus Ádám (721) a 7., Jekkel Dániel (718) a 9., míg Czindrity Réka a 15. helyen ért célba. A gödöllői kvartett 1:32,06 órás időeredménye a harmadik legjobb lett a csapatok versengésében.


A kötélhálókkal, szögesdrótokkal és más, összesen 26 akadállyal, valamint jelentős szintkülönbséggel megfűszerezett versenyen a 7 kilométeres távon indult a BloodFit 2-es és BloodFit 3-as gödöllői társulat. Közülük az utóbbi szerepelt jobban, a 17. helyen végzett, egy pozícióval megelőzve a második számú gödöllői egységet.
A csapatok tagjai: Barkóczi Réka, Berze Gergely, Chovan Noémi, Chovan Viktória, Gyergyói Edit, Juhos Balázs, Kéri Veronika, Leitner Miklós, Maklári-Papp Judit, Marsenic Mercedes, Pintérné Pirók Rita, Sebők Dávid és Török Andrea voltak, akiket a magyar cselgáncs válogatott Vér Gábor és Vér András készítette fel.

Aki kellő motivációt, kitartást és erőt érez magában, illetve szeretne csatlakozni egy folyamatosan növekvő számú sportközösséghez, várják a Táncsics Mihály úti Villa Grandéban, ahol heti öt edzést tartanak. Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 19 órától, szombaton pedig 10 órától.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online