Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Döntetlennel búcsúztak a bajnokságtól a gödöllői kézisek

2015-05-16 16:16:38

NB II. Északi-csoport, 22. forduló:
Budakalászi SC – Gödöllői KC 30-30
(13-14)

Miután a Csömör elleni hazai győzelemmel az előző fordulóban bebiztosította bronzérmét a gödöllői csapat, a bajnoki idény utolsó összecsapásán görcs és feszültség nélkül léphetett pályára Bartos Gábor alakulata, amely csak irreális eredmények esetén csúszhatott volna le a dobogóról.

Városunk együttese – Varjú Péter és Gombás Bence vezérletével – szinte mindvégig vezetett a Szentendrén a kora délutáni órákban lezajlott találkozó során, a második játékrészben négy-öt góllal is. Az ütközet vége azonban parázs hangulatban telt el, mert a gödöllői védekezés és kapusteljesítmény hiányosságait kihasználó házigazdák alaposan magukra találtak. Annyira azonban nem, hogy veszélyeztessék a GKC pontszerzését.
A Gödöllői KC csapata 29 ponttal (13 győzelem, 3 döntetlen, 6 vereség), 606-539-es gólkülönbséggel a 3. helyen végzett az NB II-es bajnokság Északi-csoportjában.

Juniorok: Budakalász – Gödöllő 33-27
Úgy alakultak a dolgok, hogy a mérkőzés végeredménye már egyik csapat számára sem jelentett elmozdulást a tabellán, a presztízs azonban hajthatta a riválisokat. A házigazdák voltak motiváltabbak, ezáltal ők búcsúztak győzelemmel a bajnoki idénytől. Egész éves teljesítményükért azonban dicséret illeti a gödöllői fiatalokat, beleértve azokat a serdülőkorú játékosokat is, akik szóhoz jutottak a juniorcsapatban.
A Mácsár Gyula irányításával készülő gödöllői fiatalok 26 ponttal, 547-410-es gólkülönbséggel a 2. helyet érték el a bajnokságban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online