Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Díjat kaphat, aki sokat tett Gödöllő egészségügyéért

2015-05-09 09:51:19

Tizenhét éve alapították a helyi önkormányzat tagjai a Gödöllő Egészségügyéért díjat, ami azoknak a személyeknek vagy közösségeknek adományozható, akik a város egészségügyi és szociális ellátása érdekében kiemelkedő tevékenységet folytattak a gyógyító- és megelőző munkában, valamint jelentős eredményeket értek el a szociális gondoskodás területén. A kitüntetés évente legfeljebb két személynek és egy közösségnek ítélhető oda. Azonban, ha közösségre nem érkezik javaslat, akár három személy is megkaphatja.

A díj elnyerésére alkalmasnak talált személy(ek)re és közösségre bárki tehet javaslatot. Az írásos, rövid indoklással kísért ajánlást május 15-ig (péntek) kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási és Szociális Irodájára (2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.) A gödöllői képviselőtestület tagjai várhatóan júniusi ülésükön, zárt ajtók mögött döntenek az elismerő cím odaítéléséről. A kitüntetettek a július 1-jei Semmelweis naphoz kapcsolódó városi ünnepségen veszik majd át a díjat.

Tavaly Szabóné Szabó Judit, a Tormay Károly Egészségügyi Központ gipszelő asszisztense, Németh Szilvia bölcsődei kisgyermeknevelő, valamint a gyermekfogászat kollektívája részesült az elismerésben és az azzal járó pénzjutalomban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online