Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Természetfilm-fesztivál: öt-hétezer vendéget várnak Gödöllőre

2015-04-28 14:23:33

Öt-hétezer vendéget várnak a május 14-17. között Gödöllőn első ízben megrendezendő Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra – hangzott el azon, az eseményt népszerűsítő sajtótájékoztatón, aminek április 28-án a domonyvölgyi Lázár Lovaspark volt a helyszíne.
A legjobb alkotásokat ágaskodó szarvas-szobrokkal díjazó filmfesztivál napra és órára lebontott programja hamarosan elérhető lesz az esemény honlapján.

A filmfesztivál – ahol 39 ország mintegy négyszáz, 2012 után készült amatőr és professzionális filmje versenyez majd – szervezőinek, egyik kiemelt együttműködő partnere a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-Közép-Dunavidék Regionális Marketing Igazgatósága.  A szervezet igazgatója, Sztojanovits Kristóf, miután minden SZÉP Kártya tulajdonost a fizetőeszköz használatára ösztönzött, elmondta: céljuk, hogy a fesztivál a régió kiemelkedő, a természet- és környezetvédelmet felkaroló filmszemléjévé váljon és hosszútávon beépüljön a magyar és nemzetközi fesztiválkínálatba. Így a rendezvény a régió kiemelkedő turisztikai eseménye is lehet a jövőben, ami számos külföldi és belföldi vendéget csábíthat.

Darázs György, a házigazda lovaspark igazgatója, a Turisztikai Egyesület Gödöllő elnöke a város és a környékbeli települések programjaira, látványosságaira, nevezetességeire hívta fel a figyelmet, illetőleg szólt a szakterületen várható marketing-megjelenésekről, fejlesztésekről.
A sajtótájékoztató része volt egy lovas fotózás workshop (képen) is. Az elméleti és gyakorlati oktatást, valamint az elkészült képek kielemzését dr. Lehoczky István lovas fotós vezette.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online