Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Korrupcióellenes tüntetés a gödöllői Városháza előtt

2015-04-20 09:55:47

Április 19-én, a délutáni órákban – csatlakozva az országos kezdeményezéshez – Gödöllőn is szerveztek tüntetést a #korrupciókormánya ellen. A Demokratikus Koalíció (DK) helyi aktivistáinak vezetésével életre hívott demonstráció szónokai élesen bírálták az Orbán-kormány több intézkedését, illetve felemelték szavukat a napjaink közéletének tisztaságát erőteljesen befolyásoló negatív jelenségek ellen.


A Városháza épülete előtt lezajlott gödöllői tüntetést mintegy 30-40 fő nézte, hallgatta végig néhány lépés távolságból, és akadtak olyanok is, akik a környező padokon ülve vagy a téren átsétálva figyelték a fejleményeket.
A rendzavarás nélküli demonstráció elején elhangzott, hogy a rendezvényre meghívták Gémesi György polgármestert is, akitől azt kérték, hogy – miként a március 15-i, gödöllői ünnepségen – ezúttal is fejtse ki véleményét, a városvezető azonban nem kívánt élni a lehetőséggel. A rendezvényhez nem csatlakoztak az MSZP helyi reprezentánsai sem, úgy tudjuk, elsősorban azért, mert nem találták megfelelőnek a helyszínt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online