Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Állatpatika nyílt Gödöllő főterén

2015-04-16 15:09:38

Állatpatika nyílt március közepén Gödöllőn, Magyarország egyik legszebb főterének tőszomszédságában, az Átrium Üzletház üzletsorán. A patika azzal a céllal létesült, hogy az ott dolgozó, magasan képzett állatorvosok szakszerű és naprakész tanácsokkal és elsősorban a legjobb minőségű állatgyógyászati termékekkel lássák el a környékbeli és a Gödöllőn megforduló állattartókat.

A vényköteles és nem vényköteles gyógyszerek, gyógytápok és táplálék-kiegészítők mellett, az üzletben különböző tartási és ápolási cikkek is elérhetők, kutyák, macskák és lovak részére.
Ha valakinek a kisállata tartásával, egészségével kapcsolatban kérdése lenne, érdemes felkeresnie a Főtéri Állatpatikát, ahol az állatorvos kollégák személyesen és online (Skype) is készséggel állnak rendelkezésre.

Aki követi a Facebookon a gödöllői állatpatikát, részt vehet a május 30-i sorsoláson, amikor az oldal kedvelői között egy 10.000 forint értékű ajándékcsomag talál gazdára. Ennek tartalmát a nyertes válogathatja össze az állatpatikában tartott tápok, kiegészítők és nem vényköteles gyógyszerek közül.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online