Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn randevúznak az ország legjobb forgalomirányító rendőrei

2015-04-13 17:16:16

A rendőri állomány ismeretinek bővítése céljából idén ötödik alkalommal rendezik meg a szakmai közlekedési verseny Pest megyei döntőjét.  Április 15-én, szerdán, Pilisen találkoznak a 13 városi kapitányságról érkező rendőrök, hogy összemérjék elméleti és gyakorlati tudásukat.
A leegyszerűsítve karos forgalomirányító versenynek titulált eseményen a Gödöllői Rendőrkapitányságot a januárban lezajlott első téli Spartan Race-n is jeleskedő Villányi Tamás rendőr törzsőrmester képviseli.

A megyei győztes – a szakmai elismerésen túl – jogot szerez arra, hogy részt vegyen a június 23-25. között Gödöllőn megrendezendő országos döntőben. Városunkban az elmúlt években már rendezetek Pest megyei versenyt, négy esztendővel ezelőtt a Dózsa György út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében vetélkedtek a rendőr hölgyek és urak. Ezt megelőzően, 2004-ben pedig az országos döntőnek volt házigazdája településünk, akkor a HÉV-átjáróval is terhelt Szabadság téri csomópontban lengtek a karok és – ha kellett – szólt a síp.


Pest megye legjobb gépkocsizó és motoros járőrei április 30-án, Szigetszentmiklóson versenyeznek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online