Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Átadták a szaúdi érdekeltségű Sherbiny gödöllői irodáját

2015-04-13 12:34:31

Január 26-án jelentették be, hogy a családi alapon három évtizede működtetett szaúd-arábiai Sherbiny Holdings – olaj- és földgázipari projektek műszaki tervezési feladatai ellátásához – mérnöki szolgáltató központot létesít Gödöllőn.

A 250 millió forintot meghaladó, mintegy 30-50 új munkahely létrehozását célzó beruházás április 13-án újabb fontos állomásához érkezett, hiszen a Szabadság téri Rézgombos Inkubátorházban felavatták az időközben megalakult magyarországi leányvállalat, a Sherbiny Engineering and Innovation Center Kft. irodáját. A gödöllői irodában magasan képzett hazai mérnökök dolgoznak majd az arab-öbölbeli olajipari óriásprojektek mérnöki részfeladatain.

Az irodaátadást megelőzően a cég képviselője együttműködési megállapodást írtak alá a Szent István Egyetem illetékesével (képen). A közös munka elvi kereteit meghatározó dokumentumot Mohammed Sherbiny, a Sherbiny Holdings elnöke (jobbra) és dr. Szabó István, a gépészmérnöki kar dékánja látták el kézjegyükkel. A kapcsolat döntően a kutatás-fejlesztésre, az oktatásra, a képzésre, valamint a szakterületet szolgáló laboratórium létrehozására fókuszál.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online