Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Több mint 850 káresethez vonultak tavaly a gödöllői tűzoltók

2015-04-08 09:54:19

A katasztrófavédelem szervezete sikeresen teljesítette 2014-ben a közbiztonsági rendeltetéséből adódó feladatait, normál időszakban éppúgy, mint a veszélyes helyzetekben. Többek között ez a mondat is olvasható abban az írásos beszámolóban, amit a gödöllői képviselőtestület tagjai is megismerhettek április 2-i ülésükön.

A Gödöllői Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság vezetője, Pintér Mihály tűzoltó alezredes (képen) által jegyzett jelentésből az is kiderül, hogy a megelőzési tevékenység hatására az elmúlt évben csökkent az események száma, illetve jelentős előrelépés történt az önkéntességben.
A gödöllői tűzoltó-parancsnokság 27 településre kiterjedő működési területén összesen 853 káreset történt 2014-ben. Az év végi ónos eső okozta vészhelyzetekkel is terhelt műszaki mentések száma 460 esetre rúgott, míg tűz miatt 339 esetben volt szükség beavatkozásra. Téves jelzés 131 volt, szándékosan megtévesztő négy.

A gödöllői parancsnokság 8 gépjárművel rendelkezik, amik közül a legfiatalabb három-, a legidősebb pedig 39 éves. A helyi egység Szabadság úti laktanyaépületének több helyisége (szertárak, vizesblokkok, mászóház, hálók) is felújításra szorul, illetőleg szükségessé vált a nyílászárók cseréje, valamint a külső szigetelés és a fűtésrendszer korszerűsítése.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online