Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Húsvéti razzia: egyetlen ittas személyt szűrtek ki a gödöllői rendőrök

2015-04-08 15:23:51

A korábbi évek gyakorlata szerint a rendőrség az április 2-a és április 6-a közötti húsvéti időszakban közúti ellenőrzéseket tartott. Ezek folyamán a hatóság munkatársai kiemelt figyelmet fordítottak az ittas állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére és ezzel a balesetek megelőzésére.
Az ORFK által összesített adatok alapján a rendőrök az intézkedések során 30.327 közlekedő ittasságát ellenőrizték, akik közül 302 személy szervezetében mutattak ki alkoholt. A vezetői engedélyt 114 esetben vették el a helyszínen ittas vezetéssel összefüggésben.

Ami a Pest megyei számokat illeti, a rendőrök az intézkedések során 2.195 közlekedő ittasságát ellenőrizték, akik közül 19 személy vezetett járművet alkoholos befolyásoltság alatt. A jogosítvány helyszíni elvételére 9 esetben került sor.
A Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén szolgálatot teljesítő rendőrök a fenti időszakban 289 esetben intették le ellenőrzés céljából a járművezetőket. A szonda egyetlen személynél mutatott ittasságot.


A rendőrség munkatársai köszönik az alkoholmentes sörrel jutalmazott (képen a 3-as számú főút máriabesnyői szakaszán) szabálykövető közlekedőknek, hogy magatartásukkal hozzájárultak a tragédiák elkerüléséhez.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online