Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Családban marad a Kalória Kft. vezetése

2015-04-02 18:05:24

Összesen tizenheten döntöttek úgy, hogy megpályázzák a Kalória Gödöllői Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatói tisztségét. A kandidálások közül kilenc egyáltalán nem felelt meg a kiírási követelményeknek. A fennmaradó nyolc pályázó személyes meghallgatáson vett részt, ahol Gémesi György polgármesterrel, Gyenes Szilárd alpolgármesterrel és dr. Nánási Éva címzetes főjegyző asszonnyal konzultálhattak az érintettek. A képviselőtestület által a pályázatok elbírálására megválasztott eseti bizottság tagjai már csak három jelentkezővel találkoztak, és közülük a 30 éves Hatolkai Mátét (képen) tartották a leginkább alkalmasnak a pozíció betöltésére.
Javaslatukat a várost irányító grémium tagjai is elfogadták, ezáltal június 1-jétől határozatlan időre a jelenleg is élelmezési területen dolgozó fiatalember lesz a Kalória Kft. ügyvezető igazgatója. A kerepesi lakhellyel rendelkező új direktor havi munkabérét bruttó 462 ezer forintban állapították meg.

Amint azt az alábbi videó is igazolja, a zene világában sem járatlan Hatolkai Máté édesapját váltja a poszton, aki tavalyelőtt nyáron nyugdíjba vonult, de kérte, hogy a nyugdíj mellett folytathassa a helyi közétkeztetésben vezető szerepet betöltő cég élén akkor 19 éve végzett direktori munkáját. Ezt a döntéshozók elfogadták, és 2013. augusztus 5-étől határozatlan ideig a Kalória Kft. ügyvezető igazgatójának választották Hatolkai Szaniszlót.
További adalék, hogy az újdonsült direktor Anikó nevű testvére is a Kalória Kft-nél dolgozik, alkalmazásához a képviselőtestület tagjai annak idején hozzájárultak.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online