Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Még van idő! Április végéig lehet pályázni az InnoMax Díjra

2015-04-01 08:31:13

Több civil szervezet és oktatási intézmény kérésére az Invitel az InnoMax pályázat határidejének meghosszabbítása mellett döntött. A hazai szolgáltató, valamint a neves szakemberekből álló zsűri egészen 2015. április 26-ig várja az innovációs seregszemlére a jelentkezéseket. Az ünnepélyes díjkiosztó gálát 2015. május 14-én rendezik meg.

Változatos témák és érdekes ötletek jöttek már eddig is
Az eddig beérkezett pályázatokból jól látszik, hogy a hazai innovációs szellem az üzleti- és civil szféra legkülönbözőbb területein megmutatkozik. A mostanáig regisztrált vállalati pályamunkák között – például – találunk egészségügyi-, környezetvédelmi, illetve logisztikai témájú fejlesztési terveket is, míg a non-profit szervezetek projektötletei a pozitív lelki beállítódás fontosságának hangsúlyozásától egészen az állatok megfelelő gondozásáig terjednek. A jövő fiatal fejlesztői az idei évben sem tétlenkedtek: így akár egy igazán jó szórakozóhelyet szeretnénk megcélozni egy összeszokott baráti társasággal, akár egy felderítő repülőgép vezetésének izgalmait szeretnénk átélni, vagy épp anatómiai ismereteinket kívánjuk bővíteni, ötletes applikációk egész sorából válogathatunk, és a benyújtott pályázatok által felölelt szakterületek száma napról-napra csak nő.

InnoSchool – informatikai eszközöket is választhat a nyertes iskola
A hazai általános- és középiskolák sokaságát mozgatta meg az idei évben életre hívott új InnoSchool kategória. Az eddig beérkezett pályamunkák az iskolai közösségek egészen nagyfokú kreativitásáról tanúskodnak. „A jövő iskolája!” mottóval indult pályázat nyertes intézményei közösségi tereikhez térítésmentes WiFi lefedést, vagy akár ezzel egyenértékű informatikai eszközöket is választhatnak az Inviteltől.
- Több pályázó intézmény is jelezte felénk, hogy számukra a legnagyobb segítséget az jelenti, ha az igényeikre szabott infokommunikációs megoldásokkal tudják bővíteni az oktatás eszköztárát. Mivel a célunk az, hogy a fiatalabb generáció is minél előbb megismerhesse a technológiában rejlő számtalan lehetőséget, úgy határoztunk, hogy a nyertesre bízzuk a választást. Így biztosak lehetünk abban, hogy a díjjal a fiatalok igényeinek leginkább megfelelő támogatást nyújthatjuk – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

Meghosszabbított határidővel támogatják a pályázókat
Több pályázó – elsősorban civil szervezet és iskola – kérésének eleget téve az Invitel csaknem egy hónappal meghosszabbította az eredetileg március 31-ére kitűzött jelentkezési határidőt. Így a 2015-ös InnoMax Business, Hűség, Nonprofit, InnoApps és InnoSchool Díjakra egészen április 26-ig lehet jelentkezni innovatív kezdeményezésekkel, megvalósult fejlesztésekkel. Sőt, az Invitel Facebook oldalán zajló közönségszavazás az InnoMax Nonprofit és InnoApps Szórakozz! kategóriákban egészen az ünnepélyes Díjátadó Gáláig tart majd, ahol a szavazást a helyszínen élőben zárja le a zsűri.
A jelentkezéssel kapcsolatos információk és részletek elérhetők a vállalat InnoMax-ról szóló weboldalán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online