Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tizenkettedszer játszik bajnoki éremért a gödöllői hatos

2015-03-27 20:52:37

NB I. rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés:
Jászberényi RK – TEVA-Gödöllői RC 1-3
(-26, 23, -24, -22)

Öt nappal korábban a gödöllői lányok – mindent egybevetve – magabiztosan jutottak előnyhöz a párharcban. A második, ezúttal idegenbeli meccsen nem lehetett más a cél, minthogy nyerjenek, és lezárják a negyeddöntő küzdelemsorozatát. Erre azzal együtt is megvolt minden esélyük, hogy az újonc házigazdák fogadkoztak, megpróbálják harmadik ütközetre késztetni a TEVA-hatost.

Törekvésük kis híján sikerült, hiszen nagyon kevésen múlt, hogy a nyitószettet a hazaiak nyerjék. Ezt követően egyenlített a lelkesen játszó, közönségét maximálisan kiszolgáló JRK. A harmadik felvonásban 15-7-es hátrányból állt talpra, és fordított Horváth András alakulata, a negyedik játszma kiélezett végjátékában pedig – szerencsére – kiütközött a gödöllőiek nagyobb rutinja is, így nem lesz szükség harmadik összecsapásra.
Fennállása során a TEVA-Gödöllői RC csapata tizenkettedszer (sorrendben tizedszer) jutott bajnoki elődöntőbe, és eddig háromszor volt finalista.


A párharc végeredménye: 2-0, a Gödöllő javára. Városunk csapata a bajnoki címvédő Linamar-Békéscsabai RSE együttesével mérkőzik az április 12-én kezdődő, az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntőben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online