Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ki a mester két keréken?

2015-03-24 12:55:30

Március 24-én Gödöllőre érkezett a Magyar Autóklub „Biztonságosan közlekedni egy életúton” elnevezésű, közlekedésbiztonsági és oktatási országjáró programsorozata. A gödöllői TESCO-áruház parkolójában március 29-ig (vasárnap) várják az érdeklődőket, akik különféle elméleti és gyakorlati feladatok (részeg szemüveg, borulás-szimulátor, Fékezd magad! Ki a mester két keréken?) teljesítése során tesztelhetik ismereteiket és képességeiket.

A késő délelőtti megnyitón iskolások gyakorlatoztak a rutinpályákon. Voltak, akik kerékpár nyergében szlalomoztak az akadályok között, míg mások kipróbálhatták, milyen, ha hirtelen pirosra vált a lámpa a gyalogátkelőhely előtt, és úgy kell megállni, hogy az autó ne borítsa fel a járókelőt szimbolizáló, szivaccsal borított rudat.


Ebben az évben tematikus bemutatók is kísérik a Magyar Autóklub országos, a gazdaságos és környezettudatos járművezetést is népszerűsítő road show-ját. A gödöllői állomáshelyen a Magyar Vöröskereszt munkatársai adnak hasznos tanácsokat március 28-án, szombaton 9 és 12 óra között.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online