Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gürizett érte, de képtelen volt a pontmentésre a gödöllői tizenegy

2015-03-21 17:25:50

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 19. forduló:
Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport 1-2
(1-2)

Mivel a pilisiek városunk tizenegyével szemben kétpontos előnnyel érkeztek a mérkőzésre, egy esetleges gödöllői siker a házigazdák előrelépését jelentette a tabellán, minden más eredmény viszont a helybenjárásukat.

A minden más eredményből a rosszabb következett be, pedig a mérkőzés összképe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. Az első játékrészben inkább a számos lehetőséget elpuskázó pilisiek akarata érvényesült, annak ellenére, hogy a vezetést a 18. percben Polyák Attila kiugrása után a gödöllőiek szerezték meg (képen).
Ezt követően azonban a vendégek kétszer is összekutyulták a házigazdák hátsó alakzatát: a 21. percben Halgas István, míg a 39. percben Szluka János volt eredményes, és – mivel a 45. percben kimaradt egy ordító hazai csukafejes-ziccer – a kék mezesek vonulhattak előnnyel a szünetre.


A térfélcsere után érezhetően visszavett a tempóból a pilisi gárda, olyannyira, hogy a játékrész második felében Nagy Dániel csapata gyakorlatilag egykapuzott. Gólt azonban nem tudott elérni, mert vagy a vizitálók hálóőre állt a helyzet magaslatán, vagy az utolsó mozdulatba hiba csúszott. Erre mondják: a focit gólra játsszák…

A Gödöllői SK csapata 22 ponttal, 34-43-as gólkülönbséggel a tabella 11. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Vecsési FC – Gödöllői SK március 28., szombat 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online