Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sörvacsora Bede Róberttel a gödöllői Szélkakasban

2015-03-20 15:25:44

Vett már részt sörvacsorán? Ha nem, itt a lehetőség! Március 28-án, szombaton 18 órától a gödöllői – Bajcsy-Zsilinszky utca 27. szám alatt található – Szélkakas Vendéglőben a sztárséf, Bede Róbert társaságában tölthet el egy kellemes, gasztronómiai élményt nyújtó estét.

A személyenként 8.900 forintért kínált sörvacsora részleteiről Hajagos Ferenc, a vendéglő tulajdonosa árult el részleteket. Íme:
- Háromféle minőségi sört és ötféle ételkülönlegességet szolgálunk fel. Radeberger biztosan lesz az italkínálatban, a másik két sör azonban egyelőre maradjon meglepetés. Az ételek sorát – igazodva a sörökhöz – a füstölt csirkemell almás tojáskrémmel nyitja. Másodjára sült kolbászok kerülnek az asztalra kapros cukkínivel és rozskenyérrel, amit a póréhagyma leves követ. Valódi ínyencségként sertés csülök Bajor-káposztával, pirított burgonyával és spenótos-mandulás csirkemáj körettel szerepel negyedik fogásként, míg desszertként daramorzsát szervírozunk fekete erdei gyümölcsből házilag készült lekvárral.


Aki kedvet kapott a sörvacsorán való részvételre, korlátozott számban még foglalhat asztalt a (28) 423-119-es és a (06-20) 953-7375-ös telefonszámokon, vagy a hajagos.csaladi@gmail.com email-címen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online