Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kábelégetőt fogtak el a gödöllői rendőrök

2015-03-19 08:50:50

A falopások és a külterületeken elkövetett bűncselekmények megelőzésére szervezett akciót március 18-án 11 és 16 óra között a Gödöllői Rendőrkapitányság a társszervek és a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Parancsnokság helikopteres munkatársainak segítségével.
Az akcióban a Gödöllői Rendőrkapitányság állományából 24 rendőr vett részt. Munkájukat a Készenléti Rendőrség két pilótája – helikopterrel – segítette. Rajtuk kívül 5 fő erdész (a Pilisi Parkerdő Zrt-től) és 4 fő hivatásos vadőr, valamint 11 polgárőr is hozzájárult az ellenőrzés eredményességéhez.

Az ötórás ellenőrzés során egy olyan személyt fogtak el a rendőrök, aki éppen kábelt égetett az erdőben, míg egy személy éppen élő fákat vágott ki.  Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt 5 személyt állítottak elő, 1 személy ellen pedig szabálysértési feljelentést tettek. Helyszíni bírságot 7, közigazgatási bírságot 2 személlyel szemben szabtak ki. 59 főt és 25 gépkocsi ellenőriztek. A rendszámfelismerővel 305 járművet vizsgáltak az akcióban részt vevő személyek.

Gödöllő – Máriabesnyőn kábelégető személyt fogtak el a gödöllői körzeti megbízottak, a leégetett kábelek egy előző napi lopásból származtak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online