Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A GEAC kiütötte az Aszódot, a GSK II. legyűrte a Fótot

2015-03-01 17:06:38

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 16. forduló:
Gödöllői EAC – Aszód FC 6-1
(3-1)

A második helyen tanyázó Aszód ellen nyitotta a pontvadászat második felét az egyetemi társulat. A papírforma alapján esélytelenebbnek gondolt vendéglátó alakulat eredményes és ötletes játékával valósággal átgázolt riválisán.
A Nagy Béla edző által irányított hazai csapatból Angyal Zoltán (2), Czuczor Attila, Bánki Edömér, Müller Péter és Menyhárt Péter voltak eredményesek.

A Gödöllői EAC együttese 16 ponttal, 29-38-as gólkülönbséggel a 11. helyen áll a csoport tabelláján.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 16. forduló:
Gödöllői SK II. – Fóti SE 3-1
(1-0)

Ősszel mindössze kétszer vesztett a bajnokságban a GSK II., az egyik fiaskót az időközben a tabella alsó házába csúszott fótiaktól szenvedte el a visszavágásra készülő, több régi-új játékost is soraiban tudó gödöllői együttes.

Kis híján egy teljes félidőt kellett arra várni, hogy a hazaiak rést találjanak a zárt védekezésből kontratámadásokra építő fótiak hátsó alakzatán. Ehhez egy bő 16 méterről elvégzett szabadrúgás kellett, amit a képen a labdát birtokló Tóth Bence mellett figyelő Szeles Dávid parádésan hajtott végre: jobb lábbal a vendég kapu bal oldalába csavarta a játékszert.
A második félidő első perceiben a GSK II. hamar eldönthette volna a három pont sorsát, de a helyzetek kimaradtak. Nem úgy a fótiak egyik lehetősége a 65. percben, amikor a jobb oldali szögletből beívelt labdát fejjel juttatták a gödöllői hálóba. A bekapott gól a narancs mezes házgazdákat paprikázta fel jobban, míg a játékvezető döntése tíz perccel később a vizitálókat, akik hevesen vitatták az ellenük megítélt tizenegyest, amit Szeles Dávid magabiztosan értékesített. Hogy ne maradjon egygólos különbség a két csapat között, arról a gödöllői játékos-edző, Kerecsényi Norbert gondoskodott a rendes játékidő utolsó előtti percében.

A Gödöllői SK II. csapata 39 ponttal, 56-25-ös gólkülönbséggel a tabella 1. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online