Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Arcok a kudarc után

2015-02-15 10:42:02

Ki gondolta volna, hogy a nyár folyamán több poszton is kicserélődött, a 2014/2015-ös idénynek számos, tehetséges fiatallal nekivágott gödöllői női röplabda-csapat február 14-én egy pont közelségbe kerül a Magyar Kupa megnyeréséhez? Gyaníthatóan, nagyon kevesen. Pedig ez történt. Aztán jött a sokk, a Vasas fordított, és elhappolta a trófeát városunk alakulata elől.
Amint az a képgalériából is kitűnik, fájó volt a gödöllőiek kudarca. Nagyon fájó. Főleg azért, mert – meg merjük kockáztatni – ezen az estén a TEVA-GRC együttese nem érdemelt vereséget. A sors azonban másképp rendelkezett, így nem érhetett be az elvégzett munka gyümölcse.

Nem elvitatva a Vasas sikerhez vezető feltámadásának értékét, a meccs statisztikai adatai közül több is arról árulkodik, hogy Gödöllőn lett volna a méltó helye a díszes trófeának. Városunk hatosa 104-101-es pontaránnyal múlta felül a piros-kékeket, és Csengeri Petra személyében a gödöllői csapatban jeleskedett a drámai ütközet legeredményesebb játékosa (27 pont). Sőt, a harmadik és a negyedik is, mivel a sérülten is remekül teljesítő Szakmáry Gréta 20, a centerposzton nehezen tartható Széles Petra pedig 15 pontig jutott. Míg a Vasas játékosai pontjaik 67,3%-át „csinálták” meg, addig a gödöllői lányok 73,1%-ig jutottak ebben az összehasonlításban. Más kérdés, de ez azt is jelenti, hogy Horváth András társulatának tagjai adakozóbbak voltak riválisuk javára.

Sovány vigasz, ám ismét beigazolódott, hogy a röplabdasport szabályainak makacssága ellen nincs mit tenni: meccset csak három sikeres játszmával lehet nyerni. És ez intő példa kell, hogy legyen a gödöllőiek számára az előttünk álló bajnoki hajrában (is)…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online