Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gőzerővel készül a GKRTE az Utazás 2015 kiállításra

2015-02-14 10:19:37

Miként az elmúlt években rendszeresen, a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) idén is részt vesz a budapesti Hungexpo területén február 26-a és március 1-je között lezajló Utazás 2015 kiállításon. A gödöllői központú szakmai szervezet az A-pavilon 311/A számú, Budapest és környéke standon – a Hungexpo Zrt. társkiállítójaként – két információs pulttal és kézműves bemutatóval népszerűsíti a Grassalkovichok birodalmát, Gödöllő és környéke kulturális, turisztikai látványosságait, illetve szolgáltatásait.
A GKRTE standján helyet kap valamennyi, a Tourinform Gödöllői Kistérség területén működő turisztikai programgazda, népművész és kézműves. Az egyesület képviseletében február 28-án, szombaton a csömöri Csicsörke, március 1-jén, vasárnap pedig az isaszegi Csata Táncegyüttes lép fel a rendezvényhelyszín nagyszínpadán.

Az Utazás 2015 kiállításon való GKRTE-részvétel részleteit, valamint a felkészülés aktuális feladatait a február 12-én, a domonyvölgyi Malackert Vendéglőben megtartott szakmai programon egyeztette az egyesület tagsága, és a Hungexpo Zrt. munkatársai.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online