Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn indítja februári országos klubturnéját a Kowalsky meg a Vega

2015-02-04 11:41:58

A Kowalsky meg a Vega esetében a tavalyi forradalom idén is aktuális! A 2014-es őszi-téli turné folytatása a februári országos klubturné. Aki a műfaji sokszínűséget nem szereti, az ne jöjjön el a koncertekre, mert csalódni fog! Viszont, aki ott lesz, biztos lehet benne, hogy a banda – mint mindig – „pimasz grimasszal” és immáron hetedik albumával, a dupla platina „Még nem éden” című lemezén hallható dalokkal hozza a tőle elvárt minőséget.
Őszinte szavakat, tiszta gondolatokat. A tavaly áprilisban megjelent album tizenkét új dalt tartalmaz. A klipdalokat, így az „Amilyen hülye vagy, én úgy szeretlek”, az „Ami fontos” vagy a „Hullajózan” címűt már a megjelenés előtt megismerte és megszerette a közönség.

Nincs mese, mára már az ország egyik legsikeresebb bandájává avanzsálódtak, ebben a két éve – egy rövid szünet után újra – együtt muzsikáló felállásban: Jimmy (Szórád Csaba - basszusgitár), Sóder (Vajda Péter - dobok), More (Vidák Róbert - akusztikus gitár), Carlos (Vajda Tamás - elektromos gitár) és végül, de nem utolsó sorban a zenekar lelke, Kowa.


Egy sikeres projekt sosem pihenhet, mert kiesik a ritmusból! Ezáltal az idei év sem henyéléssel kezdődik. Újév, régi lendület: januárban klipforgatás, a zenekar februárra ígért új dalához, a „Varázsszavak” címűhöz. Íme, egy kis ízelítő a dal szövegéből: „Az ember Isten terve, Test, lélek meg elme, Csak legyen szeretve…” – tájékoztatta hírportálunkat Király Anita, a Rockstar Média munkatársa.

A februári, nyolc fellépésből álló országos klubturné nagyszabású bulijainak repertoárja még a régi dalokból áll össze. A körút első állomása február 6-án, pénteken 22 órától Gödöllő lesz, méghozzá a palotakerti TrafoClub (belépődíj 2.500 forint).
És az sem mellékes, hogy a Kowalsky meg a Vega turné valamennyi helyszínén (Dombóvár, Pécs, Kaposvár, Eger, Szolnok, Tatbánya, Szombathely) vendégként a gödöllői Helo Zep! zenekar tagjai is színpadra állnak. A Trafo-ban 21 órakor kezdődik a koncertjük.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online