Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Gödöllői-dombságot is érinti, hogy erdőtelepítésbe vágja fejszéjét a Lidl

2015-01-31 17:51:25

Szándéknyilatkozatot írt alá a Lidl Magyarország a Gödöllői-dombság természeti kincseit (valkói erdő, erdészeti arborétum) is kezelő Pilisi Parkerdő Zrt-vel, aminek értelmében a kereskedelmi cég vállalja, hogy támogatja a decemberi ónos eső által sérült erdőterületek újratelepítését. A tavalyi év végén mintegy 50 ezer hektár állami erdő károsodott, ami nagy mértékben érintette a Pilisi Parkerdőt. A Lidl a károk enyhítésére olyan akciót indít, amely által a vásárlókkal összefogva hozzájárulhatnak a közös értékek helyreállításához.

A Lidl Magyarország a környezetvédelem mellett elkötelezett vállalatként döntött úgy, hogy összefogást kezdeményez és pénzadománnyal támogatja az egyik leglátogatottabb, egyedülálló természeti értékeket kezelő Pilisi Parkerdő Zrt-t a tavaly év végi jégkárok utáni erdő-helyreállításban. A szándéknyilatkozat értelmében a Lidl a nyár folyamán akciót indít, és az így befolyó pénzösszeget átadja a Parkerdő számára, részt vállalva az újratelepítéshez szükséges facsemeték vásárlásában.

Zambó Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatója (b) és Nepp Zoltán, a Lidl Magyarország beszerzési igazgatója írták alá a szándéknyilatkozatot

Minden egyes eladott, kiváló minőségű Saguaro ásványvíz után 1 forintot adományoz a Lidl a Parkerdő számára. A terv szerint az akció nyár elején indul és egészen nyár végéig tart, így a gyűjtésre több hónap áll majd rendelkezésre. A társadalmi összefogáson alapuló pénzadományon felül a Lidl felajánlotta azt is, hogy segítséget nyújt a csemeték elültetésében – olvasható a Lidl Magyarország által kiadott sajtóközleményben.

Kapcsolódó cikk


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online