Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fokozott ellenőrzéssel nyitják a februárt a rendőrök

2015-01-31 08:32:37

Fokozott ellenőrzést rendelt el dr. Mihály István rendőr dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője február 1-jén 0 órától február 1-jén 24 óráig a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén – adta hírül a police.hu.

A február első napján, vasárnap érvénybe lépő, a gödöllői kapitányság illetékességi területét is érintő intézkedés célja a megye területén történő balesetek megelőzése érdekében az ittas vagy bódult állapotban vezető személyek kiszűrése, a szabályszegő járművezetők intézkedés alá vonása, a gyalogosok és a kerékpárosok közúti közlekedésére vonatkozó közlekedési szabályok betartása, a passzív biztonsági eszközök használatának, valamint a járművek műszaki állapotának ellenőrzése.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.
A rendőrség munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online