Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Furán viselkedett, hívták a rendőröket

2015-01-27 17:28:45

Kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A turai körzeti megbízott január 20-án, 20 óra körüli időben jelent meg Turán, mivel onnan drog hatása alatt álló, agresszíven viselkedő személyről érkezett bejelentés.
A kiérkező rendőrt az intézkedés alá vont személy hozzátartozói fogadták, akik 6 darab üres, illetve némi anyagmaradvánnyal szennyezett nylon tasakot adtak át és elmondták, hogy délután a gyermekük – V. Máté 27 éves turai lakos – a munkából hazaérkezve, elment a mellékhelyiségbe, ahonnan több mint negyed óra eltelte után jött csak ki.

V. Máté ezt követő viselkedése miatt – a szemetesből üres tejfölös dobozt vett ki, a cigarettáit kiszórta, a dohányt kimorzsolta belőlük és fura szagokat hallucinált – értesítették a rendőrséget. A szülők elmondása szerint fiuknak korábban már volt kábítószer problémája, ami miatt 2014-ben kezelték egy kórház pszichiátriai osztályán.

Elfogását követően a 27 éves férfit a Gödöllő Rendőrkapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a további eljárást szabadlábon hagyása mellett folyatja a rendőrség.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online