Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csak aranyszett segíthet a gödöllői röplabdás lányokon

2015-01-22 20:31:41

Magyar Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés:
Újpesti TE – TEVA-Gödöllői RC 3-1
(24, -18, 20, 22)

A gödöllői hölgyek 2007 óta zsinórban kilencedszer játszhatnak elődöntőt a Magyar Kupában, míg a rivális „újoncnak” számít a legjobb négy között. Az utóbbi időben egyre jobb formában teljesítő újpestiek a bajnok Békéscsabát ejtették ki a negyeddöntőben, és az sem utolsó szempont, hogy ebben az idényben hazai pályán még senki nem tudta legyőzni őket.
Adott volt tehát a feladat a TEVA-GRC együttese számára, amely – ha sikerrel veszi ezt az akadályt – fennállása során negyedszer meccselhet a trófeagyűjteményéből még hiányzó díszes serlegért.

Utólag könnyű okoskodni, de a könnyebb fináléba jutás lehetőségét az első etap végén – amikor játszmalabdája volt – puskázta el Horváth András társulata, amely a második szettben megmutatta, eredményesen is képes terelni a játékszert. Egy-egy után azonban a kritikus pillanatokban leblokkolt városunk hatosa, így a fővárosi lila-fehérek kerültek kedvezőbb helyzetbe, mivel a továbblépést csak aranyjátszmában bukhatják el. Magyarul: ha a Gödöllő nem tett le a döntőről, négy játszmát kell nyernie, úgy, hogy csak egy szettet veszíthet el, és az nem lehet az utolsó, tizenöt pontig tartó drámai felvonás.

A visszavágót január 27-én, kedden 19 órától rendezik meg a gödöllői egyetem sportcsarnokában. Van miért és kikért szurkolni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online